piranha CONTACT
PARTENERI
SERVICII
UNELTE
MASINI
piranha CONTACT
PARTENERI
SERVICII
UNELTE
MASINI
UNELTEDiscuri diamantateCarote diamantateUnelte betonUnelte piatraDispozitiv eliberare caroteMASINIMasini de carotat manualeMasini de carotat cu standTrepiede masini de carotatMasini de taiat betonGrupuri hidrauliceCiocane demolatoarePompe submersibileDispozitiv batut stalpiMasini de slefuitMasini de lustruitAspiratoare prafACCESORIIAccesorii WekaAccesorii HyconAccesorii LavinaPRODUCATORIHyconWekaZenesisLavina
SERVICE

Personalul calificat al firmei iti ofera o gama larga de servicii, efectuate de specialistii nostri care beneficiaza de pregatire periodica si suport din partea fabricantilor originali. Oferim urmatoarele servicii:

Intretinere
Operatiunea de intretinere asigura functionarea fara intrerupere a utilajelor, la parametri normali. Efectuam activitatea de intretinere conform specificatiilor producatorilor, iar in situatia in care se constata potentiale defectiuni ale utilajelor, actionam pentru remedierea rapida si durabila.

Sisteme electrice - refacem instalatia electrica a utilajului prin repararea sau inlocuirea pieselor care duc la functionarea necorespunzatoare sau la nefunctionarea echipamentului.

Revizii
Pentru a prelungi durata de functionare in conditii optime de siguranta a utilajelor tale, iti oferim serviciul de revizie periodica.

Suna la +373 608 111 14 sau completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat imediat.

TRIMITE
 
Urmareste
@2024 Piranha.md